SPELBEGELEIDER/ PUPILLENSCHEIDSRECHTER

De SJO Kroonpolder en de KNVB willen een cursus aanbieden voor spelleider/ pupillenscheidsrechter aanbieden aan onze leden.

 

Ben je 12 jr of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Dan is dit de opleiding die je kunt gaan volgen.

 

In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers. Daaraan kan je als spelbegeleider/ pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden heeft de KNVB Academie de opleiding Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter ontwikkeld. De opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’: je leert tijdens de cursusavonden in de praktijk en doormiddel van een app op je telefoon of tablet.

 

  • De cursus bestaat uit 2 theoretische bijeenkomsten van 2,5 uur.
  • Deze worden op de maandag gehouden.  
  • We houden deze avonden 1x in Bad Nieuweschans en 1x in Drieborg.

 

 

Het praktijkgedeelte, tussen de beide bijeenkomsten, bestaat uit 2 stagewedstrijden bij jouw eigen verening. Tijdens de opleiding krijg je om de 4 dagen via de app een aantal Quizvragen voorgelegd. Deze kan je beantwoorden wanneer het jou uitkomt;  dit kost je maar een paar minuten.

Inschrijving voor de cursus

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.